СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

За нас сватбената фотография е специална, поради факта, че тържеството е дълбоко лично преживяване и от това следва, че фотографа не трябва да е само добър професионалист, но трябва да бъде съпричастен с емоциите на Вашия празник.Уверявам Ви, че ние сме готови, не само да отразяваме, но и да преживяваме емоцията на сватбения ден и разбира се,това да бъде предадено по неповторим начин в кадрите, които ще заснемем. Ние предлагаме:

За Вашия святбен ден

Заснемане на сватбен ден, от ритуала в ритуалната зала до разрязването на сватбената торта в ресторанта. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри.На дисковете са отпечатани кадри или колаж с кадри от сватбеното тържество.

500 лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на булката, кратка фото сесия, до разрязването на сватбената торта в ресторанта. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, 150бр. избрани от Вас снимки копирани във формат 10/15, които ще бъдат поставени в подходящ албум, а на дисковете отпечатани кадри или колаж с кадри от сватбеното тържество.

580 лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на булката,кратка фото сесия, до разрязването на сватбена торта в ресторанта. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, фото книга 30стр.формат 30.5/60см.,с твърда корица.

680 лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на булката,кратка фото сесия, до разрязването на сватбена торта в ресторанта. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, фото книга 30стр.формат 35/57см.,с твърда корица.

800 лв.

Втори фотограф

300 лв.

Цените са 12 часов ангажимент на фотографа. При надхвърляне на 12-те часа се заплаща по 50лв. за всеки  следващ започнат час.

При желание от Ваша страна сме готови да оформим по уникален начин и да отпечатаме фото книги, с различни от посочените по-горе формати и обем страници. Цената  при този вариант на фото книгата се определя от формата и броя на страниците и ще бъде уточнена на предварителната ни среща.


Сватбена фотосесия

Преди или след сватбена фотосесия, която може да бъде реализирана както в нашето фотостудио, така и на избрана от вас локация,заснета в определен от Вас ден в спокойна обстановка,а не в сватбения ден ,когато се гонят графиците на ритуалната зала или църква. Получавате диск с всички заснети и обработени снимки и 3бр. снимки в избран от Вас в размер от 20/30 до 40/60см.


180 лв.
Музикален фото албум

Това е мулти-медиен диск с 150-200 кадъра, които на фона на музика и с монтирани ефекти визуализират Вашето тържество.

50 лв.


Горните предложения са само база, която Ви дава възможност да добиете представа за услугите и цените, които предлагаме. Готови сме да се съобразим с всички Ваши предложения и идеи, които желаете да осъществим съвместно, изготвейки конкретен сценарий и цени за заснемане на Вашето сватбено тържество.

За директен контакт: 0889 545 602 - Венцеслав Андреев.

 
© All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.